vissza a találatokhoz

Account manager

Pozíció leírása

A Viapan Group Magyarország egyik meghatározó HR szolgáltatója. Cégcsoportunk kötelékébe két jól ismert brand tartozik, a Meló Diák és a Viapan Dologidő Kft. Jelenleg a kecskeméti kirendeltségünkre hirdetünk felvételt a következő pozícióba: Account manager

Szeretnénk, ha új kollégánk nem lógna ki a sales brigádból, és akárcsak a Többiek, proaktivitás, határozottság és értékesítői véna jellemezné. Olyan, akinek ötleteit érdemes támogatni és aki képes hatni az emberekre nyomás alatt is tárgyalási tapasztalatát a szervezet előnyére tudja fordítani.

Ha mindez eddig stimmel, akkor már jó úton haladunk, Te nyugodtan olvass tovább!

Mi is a feladat pontosan?

Adott egy erős és egyre növekvő HR szolgáltató, a Viapan Group. Feladatunknak tekintjük, hogy a munkakeresőket a számukra megfelelő álláshoz juttassuk, illetve, hogy a munkaadóknak segítséget nyújtsunk szervezetük fejlesztésében és a legkiválóbb munkavállalók megtalálásában. Partneri kapcsolataink kiszélesítése, szolgáltatásaink értékesítése: ezekben a feladatokban számítunk Rád!

 • Profi tárgyalások lebonyolítása, megállapodások, szerződések aláírása
 • Fontos, hogy jól és hatékonyan tudd tartani a kapcsolatot partnercégeinkkel, annak érdekében, hogy megtaláljuk nekik a kívánt munkaerőt
 • Ehhez a pozícióhoz elengedhetetlen, hogy a munkatárs nyomon kövesse a piacot, információkat gyűjtsön és azokat asszertívan kezelje és továbbítsa a szervezet belsejébe. Ez megkönnyíti a munka gerincét képező feladatokat: a meglévő ügyfelekkel való kapcsolattartást és az új potenciális partnerek felkutatását és megnyerését.
 • Hiszünk a belső kommunikáció erejében, így napi szinten beszámolunk egymásnak az ügyletek alakulásáról. Ezt Neked is meg kell majd tenned.
 • A Viapan Groupnál nagy energiákat mozdítunk, ha a kollégák képzéséről van szó. Szeretnénk, ha Te is partner lennél ebben! Mindent megteszünk, hogy szakmailag és emberileg is fejlesszük egymást, valamint jól kitanítunk a cég tudnivalóiból is, hogy bármikor hitelesen tudj Rólunk beszélni.

Ki lesz az ideális emberünk?

 • Kecskeméti csapatunk elhivatott az önálló munkavégzés, a pozitív hozzáállás és a megbízhatóság, precizitás vonalon. Ezek az új kollégának is elengedhetetlen ismérvei kell, hogy legyenek. Legyen szó sales-ről vagy akár ügyfélkezelésről!
 • Középfokú végzettség minimum elvárás, de bármilyen plusz képzettségnek örülünk. Előnyt jelent közgazdaságtudományi végzettség vagy bármilyen humán erőforrás tanulmány.
 • Előnyt jelent az angol vagy német nyelvtudás. Nem a papír a lényeg, az aktív nyelvtudás nekünk tökéletes!
 • Szintén előny a releváns  tapasztalat.
 • Jogosítványra és saját gépjárműre szükséged lesz a munkavégzés során. Természetesen az útiköltséget 100%-ban mi álljuk!
 • Nagyon erős kommunikáció. Mármint, itt most tényleg. Nem a "jó kommunikációs képesség" meg a "problémamegoldó képesség" című klisékre, hanem arra, hogy barátságosan, asszertívan és megnyerően tudj beszélni az emberekkel.
 • Magabiztos számítógépes ismeretek (MS Office, web használat)

Amit ezért cserébe hazavihetsz magaddal minden hónapban:

Piaci szintű jövedelmet, tapasztalati lehetőséget, valamint jelentős szakmai és személyiségi fejlődést a HR világ berkein belül, az ország egyik legnagyobb HR szolgáltatójánál. Hosszútávra tervezünk, így örülünk, ha Te is! Rengeteg minőségi tréning, mely úgy ad értéket, hogy azt közvetlenül a munkádban is azonnal hasznosítani tudd.

Amivel munkádat segítjük:

 • Telefonnal és notebookkal látunk el, valamint természetesen a gépkocsi futását is térítjük.
 • Rendszeres képzésekkel, tréningekkel járulunk hozzá a szakmai fejlődésedhez, mely alkalmak ráadásul egyedi bónuszrendszerünkkel is kecsegtetnek!

Jelentkezz hozzánk!


Account manager

Kategória:

Egyéb

Jelentkezési határidő:

2020-04-20