vissza a találatokhoz

Betanított fizikai munkakör tejüzemben

Pozíció leírása

Betanított fizikai munkalehetőség tejüzemben 3 műszakos munkarendben

Egyszerű munka már 8 általános végzettséggel, 3 műszakos munkarendben, 8 órában! 

Ha szeretnél egy egyszerű és megbízható állást, ahol megbecsülik a munkádat, akkor olvass tovább, mert ez az ajánlat valószínűleg neked szól!

Dolgozz modern, tiszta környezetben, tejipari cégnél.


Erre az állásra várjuk a jelentkezésed:

A feladataid egyszerűen betanulhatóak lesznek: sajttermékek gyártásában kell segétkezni, 15-20 kg-os súlyokat emelgetni.  8 órás (6-14, 14-22, 22-6) munkaidőben. 

Munkádat ezzel háláljuk meg:

lesz egy fix béred, ami napközben nettó 890Ft / óra, éjszaka pedig 1160Ft / óra- és mindig pontosan és időben érkezik a bankszámládra.

Jelentkezésed akkor várjuk, ha...

A legjobb az egészben: nincsenek felesleges megkötések, bárki dolgozhat, akinek legalább 8 általános végzettsége van és bírja a nehezebb fizikai munkát

Így jelentkezz erre az állásra:

A lenti űrlapon add meg az elérhetőségeidet és nyomj a “Küldés” gombra. Ha kérdésed van, vagy csak szeretnél bennünket elérni, akkor azt megteheted a 06 20 451 1578-es telefonszámon. Fényképes önéletrajzod várjuk a 04568@dologido.hrszoftver.hu email címre.

Mi történik a jelentkezés után? Hogyan fogsz munkába állni? Miután leadod jelentkezésedet, mi felkeresünk telefonon és megbeszélünk minden részletet a munkakezdéssel kapcsolatban. Sort kell kerítenünk egy személyes találkozásra, majd sikeres elbeszélgetés esetén munkaszerződést kötünk és gratulálunk Neked: meg is van az új állásod!


Betanított fizikai munkakör tejüzemben

Kategória:

Fizikai/Betanított munka

Jelentkezési határidő:

2019-11-22