vissza a találatokhoz

Betanított gépkezelői állás kaposvári partnercégünknél

Pozíció leírása

Betanított gépkezelői állás Kaposváron, kiemelkedő bérezéssel


Könnyű betanított gépkezelői munkák


Munkavégzés helye→KaposvárKaposvárra, egy modern üzembe keresünk betanított gépbeállítókat és CNC operátorokat. Ebben az üzemben kb. 150-en dolgoznak, méghozzá szívesen. Itt jó a légkör. Jelentkezz ide, ha szeretnéd, hogy a hétvégéd szabad maradjon.


Tapsztalattól függően akár más pozícióban is keresünk munkavállalókat, természetesen magasabb bérezésért (meo, sorvezető, cnc, stb).


Mi a gépkezelő és a CNC operátor feladata?


A gépkezelő a gépet feltölti nyersanyaggal, a kész terméket leveszi a gépről, és a megadott helyre átteszi. Időnként pedig ellenőrzi a mintákat.


A CNC operátor a késztermékek minőségét ellenőrzi. Megméri a késztermék hosszát, szélességét. Ha ez rendben van, azután csomagolja a terméket, és dokumentálja, hogy mikor, milyen termék gyártása történt, stb.


Milyen a műszakbeosztás?


Három műszakos munkarend van. A műszakok 6-14 óráig, 14-22 óráig és 22-6 óráig tartanak.


Munkádért cserébe ezt nyújtjuk:


Mindezt bruttó 200.000 Ft alapbérrel háláljuk meg, amihez műszakpótlékok és egyéb juttatások (cafeteria, jelenléti bónusz) jönnek pluszban. A havi nettó fizetésed 165-180 ezer Ft-ra jön ki.

A munka tiszta és bejelentett, a fizetésed pedig minden hónap 10. napjáig a bankszámládon lesz.


A munkakörülményekre sem lehet panasz: van kulturált öltöző, zárt szekrény, ebédlő, mikró, hűtő, és a munkatársak is jókedvűek.


Ki jelentkezhet?


Középfokú (legalább érettségi) végzettségtől várjuk a jelentkezőket. Ha van termelésben szerzett tapasztalatod, az előny.


Jöhetsz Kaposvár 25-30 kilométeres körzetéből. A lakóhelyed és Kaposvár között a bérletedet 86%-ban térítjük. A munkahelyre és onnan haza menetrend szerinti busszal lehet eljutni.


Röviden, tömören tehát:

  • előny a termelésben szerzett tapasztalat

  • 3 műszak: 6-14 óráig, 14-22 óráig, 22-6 óráig

  • alapbér bruttó 200.000 Ft-tól + plusz juttatások

  • tiszta, igényes környezet

  • előrelépési lehetőség

  • utazást 86%-ban térítjük


Így jelentkezz erre az állásra

Add meg az adataidat a lenti űrlapon, és munkatársunk pár napon belül felkeres.

Ha kérdésed van, vagy csak szeretnél bennünket elérni, akkor azt megteheted a gepkezelo@dologido.hrszoftver.hu e-mail címen, vagy a 06 20 241 9152-es telefonszámon. Személyesen is jelentkezhetsz irodánkban, minden hétköznap 8:30 - 16:30-ig várunk Kaposváron, a 48-as Ifjúság útja 44-es szám alatt
Betanított gépkezelői állás kaposvári partnercégünknél

Kategória:

Fizikai/Betanított munka

Jelentkezési határidő:

2019-11-23