vissza a találatokhoz

Betanított könnyű fizikai és szellemi munkalehetőségek megváltozott munkaképessé

Pozíció leírása

Könnyű fizikai, illetve irodai munkakörbe keresünk kaposvári partnercégünköz megváltozott munkaképességű munkavállalókat

Megváltozott munkaképességű munkavállalókat keresünk nagy multú kaposvári partnercégünkhöz 2 műszakos munkarendben 4, illetve 8 órás  munkaidőben.

Ha szeretnél végre egy munkahelyet, amivel hosszú távon tervezhetsz, anélkül, hogy beleunnál a munkába, akkor ez a neked való hely! Kaposvári partnercégünknél világmárkás háztartási gépek alkatrészeit szerelheted össze vagy csomagolhatod be, amikkel lehet, hogy az áruházak polcain is összetalálkozol!

Erre az állásra várjuk a jelentkezésed:

Kaposvár egyik termelő üzemében számítunk a munkádra, ahol világmárkás háztartási gépeket szerelhetsz össze. Ne aggódj, a feladat egyszerű és könnyen betanulható. Egy-egy alkatrészt kell összeillesztened, nem az egészet összeraknod :) Ráadásul mindig újabb és újabb termékek jönnek, így a munka folyamatosan tartogat újdonságokat. Mindezt két műszakban teheted 4, illetve 8 órás munkaidőben tehát a napjaid nagy része mindig szabad lesz!

Ha esetleg a megváltozott munkaképességből fakadóan csak irodai munkát tudsz vállalni, az sem probléma! A cég irodáiban van lehetőség adminisztratív munkák elvégzésére is. 


Így jelentkezz erre az állásra: 

Ha felkeltette érdeklődésed az ajánlatunk, akkor jelentkezz két perc alatt! Add meg az adataidat a lenti űrlapon, és munkatársunk pár napon belül felkeres.


KÉRJÜK CSAK MEGVÁLTOZOTT MUNKAKÉPESSÉGŰEK JELENTKEZZENEK AZ ÁLLÁSRA!


Ha kérdésed van, vagy csak szeretnél bennünket elérni, akkor azt megteheted a 04359@dologido.hrszoftver.hu e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámon: +36305072762


Betanított könnyű fizikai és szellemi munkalehetőségek megváltozott munkaképessé

Kategória:

Fizikai/Betanított munka

Jelentkezési határidő:

2020-10-04