vissza a találatokhoz

Betanított könnyű fizikai munkalehetőség kefeszálakat gyártó partnercégünknél

Pozíció leírása

Könnyű fizikai, betanított munka kefeszálakat gyártó partnercégünknél

Ha szeretnél egy megbízható állást, ahol megbecsülik a munkádat, akkor olvass tovább, mert ez az ajánlat valószínűleg neked szól! Dolgozz modern, tiszta környezetben,kefeszálak gyártásával foglalkozó partnercégünknél! 


Erre az állásra várjuk a jelentkezésed


A feladataid egyszerűek lesznek: műanyag granulátumból előállított kefeszálak méretre vágása, csomagolása, mozgatása. Folyamatos munkarendben kell dolgozni (3 nap 6-18 óráig, 3 nap pihenő, majd 3 nap 18-6 óráig), így mindig lesz időd a pihenésre és a fizetésedet műszakpótlékok is kiegészítik.


Munkádat ezzel háláljuk


Meglesz a fix kezdő béred, ami bruttó 857 Ft / óra - és mindig pontosan és időben érkezik a bankszámládra, 15% műszakpótlék 18:00 és 6:00 között - így elviselhetőbbek lesznek az éjszakák :) sőt ha kimagaslóan teljesítesz a cég plusz prémiumokat is biztosít munkavállalóiknak. Ha messziről jársz be (max 25km-es körzetből), az utazásod költségének 86% át mi álljuk.


 Akkor várjuk a jelentkezésed, ha


A legjobb az egészben: nincsenek felesleges megkötések, bárki dolgozhat, akinek legalább 8 általános végzettsége van és betöltötte a 18. életévét. Egy könnyű, gyors írásbeli tesztet kell mindössze kitöltened, illetve egy személyes elbeszélgetésen kell átesned, ha ez is megvan, akár napokon belül kezdhetsz új munkahelyeden.


Így jelentkezz erre az állásra


Add meg az adataidat a lenti űrlapon, és munkatársunk pár napon belül felkeres.Ha kérdésed van, vagy csak szeretnél bennünket elérni, akkor azt megteheted a kefegyar@dologido.hrszoftver.hu e-mail címen, vagy a 06 20 241 9152-es telefonszámon.


Betanított könnyű fizikai munkalehetőség kefeszálakat gyártó partnercégünknél

Kategória:

Fizikai/Betanított munka

Jelentkezési határidő:

2019-11-23