vissza a találatokhoz

Betanított, könnyű fizikai munkalehetőség - akkumlátorok összeszerelése

Pozíció leírása

ÖSSZESZERELŐ ÁLLÁS KAPOSVÁRON 2 MŰSZAKOS MUNKARENDBEN

Ha szeretnél végre egy munkahelyet, amivel hosszú távon tervezhetsz, anélkül, hogy beleunnál a munkába, akkor ez a neked való hely! Kaposvári partnercégünknél akkumlátorok, ceruzaelemek alkatrészeit szerelheted össze, amikkel lehet, hogy az áruházak polcain is összetalálkozol!

Erre az állásra várjuk a jelentkezésed

Kaposvár egyik világmárkás termékeket gyártó üzemében számítunk a munkádra, ahol akkumlátorokat szerelhetsz össze, csomagolhatsz, minőségellenőrizhetsz. Ne aggódj, a feladat egyszerű és könnyen betanulható. Mindezt kétműszakban teheted (6:00 - 14:00, 14:00 - 22:00), tehát a napjaid nagy része mindig szabad lesz! Néha szombaton is be kell menni délelőtti műszakban, de ezt időben meg fogod tudni. 

Munkádat ezzel háláljuk meg

  • fix alapbéred lesz (bruttó 857 ft/óra), ami garantáljuk, hogy mindig pontosan fog érkezni a bankszámládra
  • 18 órától 30% műszakpótlékot kapsz
  • 7000 forint jelenléti bónuszt kapsz - mert értékes számunkra a munkád
  • 8000 forint Cafeteria - hogy mindig legyen mit tenni az asztalra tenni
  • ha vidékről jársz be, a városba járásodat is térítjük 86%-ban
  • további ösztönző bónuszok a kiemelkedő munkavégzésért cserébe

Akkor várjuk a jelentkezésed, ha

A legjobb az egészben: nincsenek felesleges megkötések, bárki dolgozhat, akinek legalább 8 általános végzettsége van, jó a szeme és van egy kis kézügyessége. Egy könnyű, gyors írásbeli tesztet kell mindössze kitöltened; ha ez is megvan, akár napokon belül kezdhetsz új munkahelyeden.

Így jelentkezz erre az állásra

Add meg az adataidat a lenti űrlapon, és munkatársunk pár napon belül felkeres. Ha kérdésed van, vagy csak szeretnél bennünket elérni, akkor azt megteheted a 04385@dologido.hrszoftver.hu e-mail címen, vagy a az alábbi telefonszámok valamelyikén:+36 20 219 8975 vagy +36 20 330 1072. Személyesen is felkereshetsz bennünket irodánkban. Minden hétköznap 8:30 - 16:30-ig várunk Kaposváron, a 48-as Ifjúság útja 44-es szám alatt.


Betanított, könnyű fizikai munkalehetőség - akkumlátorok összeszerelése

Kategória:

Fizikai/Betanított munka

Jelentkezési határidő:

2019-11-22