vissza a találatokhoz

Betanított munkalehetőség Marcaliban

Pozíció leírása

Ha szeretnél végre egy munkahelyet, ami helyben van Marcaliban, amivel hosszú távon tervezhetsz, anélkül, hogy beleunnál a munkába, akkor ez a neked való ajánlat! Marcali partnercégünknél ceruzaelemek és akkumulátorok alkatrészeit szerelheted össze, amikkel lehet, hogy az áruházak polcain is összetalálkozol!

Erre az állásra várjuk a jelentkezésed:

Marcali egyik nagy üzemében számítunk a munkádra, ahol márkás termékeket szerelhetsz össze. Ne aggódj, a feladat egyszerű és könnyen betanulható. Ponthegesztéssel kell az alkatrészeket egymáshoz erősíteni egy gép segítségével. :) Ráadásul mindig újabb és újabb termékek jönnek, így a munka folyamatosan tartogat újdonságokat. Mindezt két műszakban teheted (6:00 - 14:00 és 14:00 - 22:00), tehát a napjaid nagy része mindig szabad lesz!

Munkádat ezzel háláljuk meg:

  • fix alapbéred lesz ( ez bruttó 857 ft/óra), ami garantáljuk, hogy mindig pontosan fog érkezni
  • 7000 forint jelenléti bónusz - mert értékeljük a munkádat
  • 8000 forint Cafeteria - hogy mindig legyen mit tenni az asztalra
  • ingyenes buszjáratokkal várunk az alábbi útvonalakon: 1.: Kutas - Szabás - Nagykorpád - Lábod - Nagyatád - Somogyszob - Segesd - Böhönye - Mesztegnyő - Marcali, 2.: Csurgó - Iharosberény - Inke - Vése - Nemesdéd - Nemesvid - Somogyzsitfa - Somogysámson - Böhönye - Mesztegnyő - Marcali
  • ha nem ezen az útvonalon érkeznél, tömegközlekedésedet akkor is térítjük 86%-ban

Így jelentkezz erre az állásra:

Ha kérdésed van, vagy csak szeretnél bennünket elérni, akkor azt megteheted a marcali@dologido.hrszoftver.hu e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámok valamelyikén: +36 20 219 8975 vagy +36 20 330 1072.


Betanított munkalehetőség Marcaliban

Kategória:

Egyéb

Jelentkezési határidő:

2019-11-22