vissza a találatokhoz

Csomagolói munkalehetőség sütőipari vállalatnál

Pozíció leírása

Betanított sütőipari munka Nagyatádon

Egyszerű munka már 8 általános végzettséggel, 3 műszakos munkarendben, 8 órában! 


Ha szeretnél egy egyszerű és megbízható állást, ahol megbecsülik a munkádat, akkor olvass tovább, mert ez az ajánlat valószínűleg neked szól!

Dolgozz modern, tiszta környezetben, sütőipari cégnél.

Erre az állásra várjuk a jelentkezésed

A feladataid egyszerűen betanulhatóak lesznek: Sütés előkészítés, lefagyasztás, termékek csomagolása és címkézése. Választható 8 órás (6-14, 14-22, 22-6), illetve 12 órás (12-24, 24-12) munkaidőben.


Munkádat ezzel háláljuk meg:

  • lesz egy fix béred, ami bruttó 926Ft / óra - és mindig pontosan és időben érkezik a bankszámládra

  • az utazásod költségének 86% át mi álljuk, ha pedig autóval oldod meg a munkába járást, kilométerenként 9 Ft-tal támogatjuk

Jelentkezésed akkor várjuk, ha...

A legjobb az egészben: nincsenek felesleges megkötések, bárki dolgozhat, akinek legalább 8 általános végzettsége van. Egy könnyű, gyors írásbeli tesztet kell mindössze kitöltened; ha ez is megvan, akár napokon belül kezdhetsz új munkahelyeden.

Érvényes tüdőszűrői papír szükséges! 

Így jelentkezz erre az állásra

A lenti űrlapon add meg az elérhetőségeidet és nyomj a “Küldés” gombra.

Ha kérdésed van, vagy csak szeretnél bennünket elérni, akkor azt megteheted a csomagolo.nagyatad@dologido.hrszoftver.hu e-mail címen, vagy a 06 20 357 7222-es telefonszámon.

Mi történik a jelentkezés után? Hogyan fogsz munkába állni?

Miután leadod jelentkezésedet, mi felkeresünk telefonon és megbeszélünk minden részletet a munkakezdéssel kapcsolatban. Sort kell kerítenünk egy személyes találkozásra, majd sikeres elbeszélgetés esetén munkaszerződést kötünk és gratulálunk Neked: meg is van az új állásod!Csomagolói munkalehetőség sütőipari vállalatnál

Kategória:

Fizikai/Betanított munka

Jelentkezési határidő:

2020-06-28