vissza a találatokhoz

Konzervgyári betanított munkalehetőség

Pozíció leírása

Betanított munkalehetőség konzervgyárban!

Milyen munkára keresünk dolgozókat?

  • szalag melletti válogatás, minőségellenőrzés

  • pakolás, csomagolási feladatok

Munkába járás ingyenes céges buszjáratokkal történik. Minden nap indul a buszjárat Szigetvárra Baranya és Somogy megye számos településéről, és munka után hozza is haza a munkavállalókat!


Mikor van a munka?

12 órás műszakok vannak (6:00-18:00, 18:00-6:00). A 12 órából összesen 45 perc étkezési idő van, ami nem kerül térítésre így 11:15 perc, ami kifizetésre kerül.


Mennyit keresek majd?

Betanított munkakörben egy nappalos műszak nettó 8.190 Ft, egy éjszakás műszak nettó 9.064 Ft.

Szakmunkás végzettséget (pl.: targoncavezető, élelmiszertartósító, savanyító és konzervgyártó) igénylő munkaterületek esetén a nettó órabér 975 Ft. Így a nappalos műszak nettó napi 10.969 Ft, egy éjszakás műszak pedig nettó napi 12.139 Ft.


Ki jöhet dolgozni?

Munkába álláshoz semmi más nem szükséges, csak egy érvényes tüdőszűrői vizsgálat felmutatása, Illetve egy üzemorvosi vizsgálat, amire majd Szigetváron kell megjelenni és cégünk fog megcsináltatni. Erről későbbiekben részletes tájékoztatást fogunk adni telefonon.


Munkabér kifizetés 2 hetente törénik és kizárólag bankszámlaszámra.


Így jelentkezz erre az állásra:

A lenti űrlapon add meg az elérhetőségeidet és nyomj a “Küldés” gombra. Ha kérdésed van, vagy csak szeretnél bennünket elérni, akkor azt megteheted a konzervgyar@dologido.hrszoftver.hu e-mail címen, vagy a 06 20 964 7192 -es telefonszámon. Mi történik a jelentkezés után? Hogyan fogsz munkába állni? Miután leadod jelentkezésedet, mi felkeresünk telefonon és megbeszélünk minden részletet a munkakezdéssel kapcsolatban.


Konzervgyári betanított munkalehetőség

Kategória:

Fizikai/Betanított munka

Jelentkezési határidő:

2019-11-22