vissza a találatokhoz

PROGRAMOZÁS OKTATÁS GYEREKEKNEK, OSZD MEG A TUDÁSOD NYÁRI TÁBOROKBAN!

Címkék

Diákmunka

Rövid összefoglaló

Informatikai és mérnöki munkák, 16 éves kortól vállalható munkáink


Elvárások

Betöltött 16. életév, nappali tagozatos aktív/passzív (25 évek korig) jogviszony. Pontos, precíz munkavégzés, nyitott személyiség és kiváló kommunikációs készség.


Feladatok

Jó vagy informatikából? Szeretsz Minecraftozni, élvezed a Youtube Studio, vagy a Robotica világát? Olyan kurzust választhatsz, amihez igazán értesz. Élvezd a tudásmegosztás előnyeit! Jól bánsz a kicsikkel? Esetleg pont az érettségi előtt állókkal találod meg a közös hangot? Oktass informatikai ismereteket 7-től akár 18 éves korig! Légy részese a fejlődésnek, a tudásmegosztás és a technológia szédítő világának! Érdekel a munka, de fogalmad sincs, hogy fogj hozzá? A munkakezdés előtt mindent megmutatnak Neked, így nincs más dolgod, mint a megadott paraméterek mentén megragadni a kreativitás lehetőségét!


Mit ajánlunk?

Br 1750 Ft/óra


Extra

A munkakezdés előtt tréninggel segítenek a felkészülésben! Előnyt jelent: matematika- informatika- pedagógus szak folytatása.


Egyéb információ

A nyári táborok 1 hetes, hétfőtől péntekig tartó periódusokban lesznek megtartva 9.00 és 17.00 között. A munkavállalás feltétele, hogy min. 1 egész hetet tudj vállalni.


PROGRAMOZÁS OKTATÁS GYEREKEKNEK, OSZD MEG A TUDÁSOD NYÁRI TÁBOROKBAN!

Kategória:

Mérnök

Jelentkezési határidő:

2020-09-03