vissza a találatokhoz

Vizuális ellenőri állás Kecskeméten egy modern munkahelyen!

Pozíció leírása

Ez az állás Neked való, ha igazi maximalista vagy! Partnercégünk autógyártóknak készít gumigyűrűket, szimmeringeket, tömítőgyűrűket - ahol nem mindegy a minőség! Egy üzemanyagtartály vagy egy szervó nem ereszthet, és ezért most Te felelsz - 800 leendő kollégáddal együtt!

Vizuális ellenőrként az elkészült termékeket kell alaposan szemrevételezned, nagyítóval, hibák után kutatva, és a selejteket levenni a készek közül. Könnyű munka, amibe gyorsan bele fogsz tanulni - ráadásul már a tanulási időszakban is korrekt a fizetés!

Az ajánlat így néz ki:

Segítünk bejutni a munkahelyre ingyenes céges buszjáratokkal az alábbi településekről, így erre sem kell költened:

Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Jakabszállás - Matkó - Helvécia - Ballószög, Kunszentmiklós – Kunbaracs – Kerekegyháza – Hetényegyháza, Fülöpszállás – Szabadszállás – Izsák - Ágasegyháza, Méntelek, Cegléd - Nagykőrös

 • betanító időszak, hogy a munkádat jól végezhesd
 • a betanuló bér: bruttó 1120 Ft/óra (3-4 hét maximum)
 •  betanulás után az alapbér bruttó 1378 Ft/óra
 • éjszakai pótlék: 30 %-os,
 • Cafetéria: 9000 ft+bruttó bér 2%-a, ez kb 15.000-16.000 ft
 • Bónusz ( jelenléti és teljesítmény)
 • ami havonta 220.000 forintot jelent nettóban!

 • 3 műszakos munkarend van, tehát
 • erre jönnek még a műszakpótlékok, Cafeteria és a bónuszok is, így egy biztos, stabil fizetésre tehetsz szert
 • ez egy legális, tiszta, bejelentett munka Kecskeméten
 • a fizetésed minden hónap 10. napjáig megérkezik a bankszámládra

Az állás betöltéséhez tulajdonképpen 8 általános iskolai végzettségen kívül nem szükséges más. Egy kitűnő munkahely, szép öltözőkkel, az ott helyben biztosított tiszta munkaruhával, tiszta ebédlővel - és csokiautomatával az esős napokra!

Hogyan jelentkezhetek?

A lenti űrlapon add meg az elérhetőségeidet, és kattints a “Küldés” gombra.

Ha személyesen szeretnél velünk beszélni, akkor Cseh Szabina  kollégánk a 06 20 360 3715-ös telefonszámon várja a hívásodat munkanapokon reggel 9 és délután 5 óra között. Írhatsz nekünk e-mailt a cseh.szabina@viapan.hu e-mail címre vagy szívesen látunk kecskeméti irodánkban: Dobó István körút 3 szám alatt.

Hogyan tovább?

A jelentkezésed kollégánkhoz, Szabinához fut be, aki 1-2 napon belül megkeres téged telefonon. A beszélgetés során elmond minden részletet, és felteheted neki a kérdéseidet. Lesz egy személyes elbeszélgetés is, hogy megismerjünk, és te is a leendő munkádat.

De miért egy munkaközvetítő? Le akarnak nyúlni a fizetésemből?

A munkaközvetítő nem a te fizetésedből szed le. A cégek azért külön fizetnek nekünk, hogy helyettük végezzük a keresést és a papírmunkát. Ez nem a te fizetésedből megy el. A cégeknek azért éri meg, mert nem kell felvenniük egy személyzetist. Neked is megéri, mert képviseljük az érdekeidet, figyelünk az esetleges munkahelyi problémákra.


Vizuális ellenőri állás Kecskeméten egy modern munkahelyen!

Kategória:

Fizikai/Betanított munka

Jelentkezési határidő:

2020-04-18