Felhasználási feltételek

Az allashely.hu minden ésszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy az Allashely.hu portálon közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, az Allashely.hu sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen portálon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a portált vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. Az Allashely.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget a portálon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért.

A www.allashely.hu portálon található információkon alapuló bármilyen döntés a Felhasználó saját felelőssége. Az Allashely.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget a portálhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért.

Az Allashely.hu nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a portál használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy az Allashely.hu portálról más cégek és egyéb szervezetek weboldalára is eljuthat. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért az Allashely.hu nem vállal felelősséget. Ezen weboldalak használata esetén javasoljuk, hogy győződjön meg az adott oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról.

Szerzői jog

Az allashely.hu portál, az azokon található minden képi, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak. Azoknak - a személyes használatot meghaladó mértékű - bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az allashely.hu üzemeltetőjének kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Felhívjuk a figyelmét, hogy az allashely.hu fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. Az allashely.hu minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép.

A http://www.allashely.hu URL alatt elérhető weboldalt (a továbbiakban: Weboldal) a HRYou Szolgáltató Kft. (6300 Kalocsa, Szent István Király út 70/A fsz 3., a továbbiakban: Üzemeltető) a Karrier Szakmai Diáksegítő Egyesület (1148 Budapest, Kalapács u. 6. II/3; nyilvántartási szám: 13-02-0003447;) megbízásából üzemelteti. Az alábbi linker elérhető adatvédelmi tájékoztató tartalmazza az, ezen Weboldal keretén belül végzett szolgáltatások vonatkozásában, a személyes és céges adatok kezelésére vonatkozó szabályokat, valamint az adatkezelésre vonatkozó tájékoztatást. A Weboldal keretén belül nyújtott szolgáltatások igénybevételével a Felhasználók elfogadják a portál adatkezelési tájékoztatójában foglalt feltételeket.

Az Allashely.hu adatvédelmi nyilatkozata:

http://www.allashely.hu/adatvedelem

Szolgáltatási csomagok

Üzemeltető célja, hogy hirdetési szolgáltatását egyéni felhasználók, illetve kis és közepes méretű vállalkozások számára ingyenesen biztosítsa. Így szolgáltatása korlátlan számú álláshirdetésre vonatkozóan — maximum 100 darab jelentkezői profil kezeléséig díjmentes. 100 darabnál több jelentkezői profil esetén az alábbi szolgáltatási csomagok közül választhatnak a hirdetést közzé tevő felhasználók:

1. Starter csomag

A csomag ingyenes. A csomag az alábbiakat tartalmazza:

- maximum 100 jelentkezői profil kezelése;

- korlátlan számú álláshirdetés;

- 1 óra ingyenes rendszerhasználati konzultáció;

- alapfunkcionalitású jelentkezéskezelő rendszerhez való hozzáférés.

2. Prémium csomag

A csomag havidíja 90 000 ft. A csomag az alábbiakat tartalmazza:

- maximum 10 000 jelentkezői profil kezelése;

- korlátlan számú álláshirdetés;

- 2 óra ingyenes rendszerhasználati konzultáció;

- bővített funkcionalitású jelentkezéskezelő rendszerhez való hozzáférés.

3. Expert csomag

A csomag havidíja 180 000 ft. A csomag az alábbiakat tartalmazza: maximum 30 000 jelentkezői profil kezelése;

- korlátlan számú álláshirdetés;

- 4 óra ingyenes rendszerhasználati konzultáció;

- bővített funkcionalitású jelentkezéskezelő rendszerhez való hozzáférés;